Switch to English EN   Traducere in limba romana RO
The time is

We are using the same air...

Bun venit la NGM Company

S.C. NGM Company Iasi a fost infiintata in 2006, fiind o firma care si-a propus sa devina un leader in domeniul climatizarii, sa faca afaceri profitabile si sa satisfaca nevoile clientilor cat mai bine, intr-un climat de munca cat mai adecvat. De asemeni si-a propus largirea pietei, atragerea a cat mai multi clienti.

NGM COMPANY isi desface produsele sale atat pe piata locala cat si pe cea nationala.

Clientii firmei sunt atat persoane fizice cat si juridice, nepunandu-se problema motivatiei clientilor, intrucat acestea corespund necesitatilor lor de utilizare atat in sistem industrial cat si in sistem privat a unor produse cu performante tehnice ridicate.

Echipa de conducere dispune de o experienta indelungata in domeniul climatizarii avand si pregatire superioara de specialitate. Se poate aprecia ca echipa are in componenta sa specialisti de valoare, cu o temeinica experienta atat in problematica societatii cat si a sectorului, avand cunostinte manageriale dobandite intr-o perioada indelungata in conducere, in diverse functii.

Ventilatoare Profesionale

NGM Company asigura cea mai diversa gama de ventilatoare profesionale pentru toate utilizarile industriale/comerciale si rezidentiale...

Centrale de tratare aer

NGM Company este direct importator de Centrale de Tratare Aer pentru toate necesitatile la o calitate exceptionala...

Certificat inregistrare marca

Produsele noastre

NGM Company ofera o gama diversificata de grile, anemostate, valve, difuzoare aer, dumper-e, obturatoare aer, atenuatoare de zgomot

Regulating efficiently the natural environment, NGM Company's units can create silently the perfect indoor conditions; your conditions!