Switch to English EN   Traducere in limba romana RO
The time is

We are using the same air...

Despre Noi

S.C. NGM Company Iasi a fost infiintata in 2006, fiind o firma care si-a propus sa devina un leader in domeniul climatizarii, sa faca afaceri profitabile si sa satisfaca nevoile clientilor cat mai bine, intr-un climat de munca cat mai adecvat. De asemeni si-a propus largirea pietei, atragerea a cat mai multi clienti.

NGM COMPANY isi desface produsele sale atat pe piata locala cat si pe cea nationala.

Clientii firmei sunt atat persoane fizice cat si juridice, nepunandu-se problema motivatiei clientilor, intrucat acestea corespund necesitatilor lor de utilizare atat in sistem industrial cat si in sistem privat a unor produse cu performante tehnice ridicate.

Echipa de conducere dispune de o experienta indelungata in domeniul climatizarii avand si pregatire superioara de specialitate. Se poate aprecia ca echipa are in componenta sa specialisti de valoare, cu o temeinica experienta atat in problematica societatii cat si a sectorului, avand cunostinte manageriale dobandite intr-o perioada indelungata in conducere, in diverse functii.

Filosofia de afaceri promoveaza relatiile umane si de afaceri bazate pe incredere si corectitudine reciproca, cooperare pe termen lung si parteneriatul, fiind maniera de a face afaceri cea mai agreata a NGM COMPANY.

De asemenea, comportamentul de afaceri etic si moral reprezinta un obiectiv de la care firma nu se abate.

Existenta unor motivatii puternice, increderea in reusita este cheia succesului in afaceri si principala forta ce-i determina pe oameni sa-si puna in joc si sa-si amplifice capacitatea de munca.

Oricine doreste sa faca afaceri cu NGM COMPANY va gasi aici parteneri si nu adversari si va gasi o firma cu mare potential uman, tehnologic si financiar dar si un nou viitor pentru afacerea sa.

Adresa Noastra

Adresa: Sos. Tutora 10-12
Iasi, Romania

Telefon: 0332.416.317

Mobil:
0726.282.169

Fax: 0332.416.317

Informatii Companie

C.U.I.: RO 19080019

Nr.Reg.Com.: J22/2462/2006

Produsele noastre

NGM Company este direct importator al agregatelor producere apa racita pentru utilizare industriala (racire matrite, agregate productie s.a.md.) si climatizare (cele mai mari si complexe sisteme de climatizare sunt realizate astfel)

NGM Company ofera o gama diversificata de grile, anemostate, valve, difuzoare aer, dumper-e, obturatoare aer, atenuatoare de zgomot

Regulating efficiently the natural environment, NGM Company's units can create silently the perfect indoor conditions; your conditions!